Produkty pro mexická rýže (9)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, k výrobě masného produktu, který není tepelně zpracován, nazývaného "Lomo embuchado" nebo "Caña de lomo", vyrobeného procesem zrání-sušení trvajícím více než 45 dní. Formát: krabička 200g, sáček 5kg
Nabeysis García

Nabeysis García

Doktorka specializující se na estetickou medicínu. Ošetření s kyselinou hyaluronovou, botox, laserová epilace...
ŽIVOT ŽENY

ŽIVOT ŽENY

ŽIVOTNÍ PRODUKTY
Oysho - Dámské plavky.

Oysho - Dámské plavky.

Dámské plavky Oysho. Do nabídky vstupuje pouze spodní část. Všechny zboží je nové a dodáváno v obalech. Různé velikosti a modely. K dispozici jsou videa ze skladu. Minimální objednávka je 300 kusů. Velkoobchod. Najděte nejlepší dámské plavky Oysho v této šarži spodních částí. Obnovte svůj sklad nejnovějšími módními plavkami. Využijte této příležitosti! Pokud máte jakékoli dotazy nebo byste chtěli provést objednávku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme.
Střechy Madrid - Firma Střechy Madrid

Střechy Madrid - Firma Střechy Madrid

Společnost na střechy a krytiny
Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg